Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про продовження строку дії посвідчення батьків багатодітної сімʼї та дитини з багатодітної сімʼї

У разі продовження строку дії посвідчення, якщо дитина навчається за денною формою навчання у закладі загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, надається довідка про підтвердження зарахування до закладу освіти, або про переведення на наступний курс навчання в межах відповідної програми підготовки (інформація підтверджується заявником кожного семестру, до закінчення закладу освіти, але не довше ніж до досягнення особою 23 років).

Для підтвердження інформації щодо навчання студента у відповідних навчальних закладах, зокрема переведення студентів на наступний курс навчання (семестр) за наявності кваліфікованого або удосконаленого електронного підпису, можливо скористатися Єдиною державною електронною базою з питань освіти за посиланням: https://info.edbo.gov.ua/check-person.

Відділ у справах сім’ї і молоді виконкому районної у місті ради приймає щовівторка з 9.00 до 16.00 за попереднім записом. Записатись та отримати консультацію можливо з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 16.30 перерва з 12.30 до 13.00, номера телефонів: 098 871 63 48; (0564) 94 82 21. Також, цікаву та корисну інформацію Ви можете знайти на нашому Telegram каналі «До уваги багатодітних сімей!» https://t.me/srvk_multi_child_family.