Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Одночасна реєстрація/зняття - це швидко

Не завжди у нас є можливість знатися з реєстрації  місця проживання терміново ( переїзд до іншого міста, небажання витрачати час в чергах спочатку в одному відділі реєстрації потім в іншому) особливо якщо це люди літнього віку або з маленькими дітьми. Для Вас існує можливість зробити це одночасно, а заплатити адміністративний збір за послугу потрібно один раз.

Вам потрібно звернутись до відділу реєстрації місця проживання за тією адресою де маєте намір бути зареєстрованим в подальшому.

У разі здійснення реєстрації місця проживання одночасно із зняттям з реєстрації попереднього місця проживання в іншій адміністративно-територіальній одиниці до органу реєстрації, де було зареєстроване Ваше попереднє місце проживання надсилається повідомлення про зняття з реєстрації місця проживання особи.

Хтось не  має бажання змінювати старий документ особи (у формі книжечки), до якого вносяться відомості про реєстрацію місця проживання одночасно із зняттям з реєстрації попереднього місця проживання. спочатку проставляється штамп зняття з реєстрації місця проживання особи, а потім відповідний штамп реєстрації нового місця проживання особи.

Хтось навпаки бажає мати вдосконалений документ з електронним носієм- паспорт громадянина України (у формі картки) відомості про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання вносяться до безконтактного електронного носія.

Для одночасної реєстрації місця проживання одночасно із зняттям з реєстрації надається наступний пакет документів:

-заява ( друкується у відділі)

-документ, до якого вносяться відомості про місце проживання (паспорт громадянина України, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання, посвідчення біженця)

-квитанція про сплату адміністративного збору (у разі реєстрації місця проживання одночасно із зняттям з попереднього місця проживання адміністративний збір стягується лише за одну послугу)

-документи, що підтверджують право на проживання в житлі

-військовий квиток або посвідчення про приписку (для громадян, які підлягають взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку).

Не витрачайте час даремно, бо це матеріал, з якого зроблене життя. Проводьте його з рідними.