Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День майбутнього виборця

Доброю традицією для учнівської молоді Саксаганського району  став захід «День майбутнього виборця».  Так, 02 жовтня 2019 року спеціалісти відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради відвідали Криворізький державний комерційно-економіч-ний технікум з метою розширення обізнаності молоді в питаннях реалізації їх виборчих прав, передбачених Конституцією України.

Працівники відділу ознайомили молодь з засадами чинного законодавства з питань виборчого права, з нормами Закону України «Про Державний реєстр виборців», тощо.

Особливо зацікавило молодих виборців те, що перевірити себе в Реєстрі виборців можна не тільки шляхом звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем поживання, а також і через мережу інтернет на офіційних сайтах Центральної виборчої Комісії та Державного реєстру виборців в розділі «Особистий кабінет виборця».

До кінця жовтня поточного року відділом ведення Державного реєстру виборців заплановано відвідати інші професійні учбові заклади, що знаходяться на території району.