Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відзначення в районі Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана

   30 вересня 2014 року у міському комунальному закладі “Палац культури імені Артема” відбулись урочисті святкові заходи з нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

   У фойє палацу  з концертною програмою проведено виступ хорового колективу «Ветеран» ім. М. Буценка та за святково прикрашеними столиками з чаєм та солодощами ветерани мали змогу відпочити та поспілкуватись.

   Першим заступником міського голови Гальченком А. В., поздоровлено ветеранів, вручено нагрудний знак «За заслуги перед містом» ІІ ступеня ветерану праці Бессараб Т. І. Також нагороджено відзнаками виконкому Криворізької міської ради чотирьох ветеранів.

   Голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В. привітав усіх присутніх ветеранів та нагородив відзнаками виконкому Саксаганської районної у місті ради.

Під час святкової програми ведуча заходу розповіла про життєвий та трудовий шлях трьох славетних ветеранів-орденоносців з демонстрацією їх фото різних часів.

   Протягом проведення святкових заходів виступали дитячі танцювальні та вокальні колективи МКЗ «Палац культури ім. Артема».