Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Коли спорт – це необхідність, це все життя!

Цікаво. Пандемія коронавірусу вимусила перенести значну більшість спортивних заходів на наступний рік – і це засмучує. Втім той же коронавірус змусив багатьох людей сісти на велосипед. Приріст велосипедистів у Кривому Розі, та й взагалі по Україні дуже суттєвий. Тому для велоруху цей карантин зробив чимало й корисного, популяризувавши, хоча й вимушено, велосипед.

Одним із переваг велоспорту є й соціальна дистанція, яка є прийнятною з точки зору безпеки здоров’я в розрізі розповсюдження респіраторних захворювань. Тому змагання високого рівня з велоспорту були проведені майже в повному обсязі. Відтак, наш земляк і спортивна гордість Саксаганського району - спортсмен-велосипедист, ветеран спорту Юрій Скоробогатов в цьому році традиційно виборював першість на всеукраїнських змаганнях.

Відтак, на чемпіонаті України серед ветеранів в категорії «Мастерс», що проходив з 5 по 7 серпня в групі 75-79 років виборов І місце в груповій гонці і ІІ місце в гонці з роздільного старту. Результатом задоволений. Юрій Олександрович розповідає, що лише цього року він намотав на педалях більше семи з половиною тисяч кілометрів – це навіть далі, ніж від України до Китаю. «Це як ходити на роботу, як їсти.. це необхідність, це все моє життя..», говорить ветеран спорту.

Вітаємо нашого земляка із перемогами, вболіваємо й підтримуємо й надалі! А вам, дорогі Саксаганці, бажаємо наслідувати гарні приклади, не лінуватись, долучатись до спортивного руху й досягати висот!