Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ДЮСШ № 8 – переможці районної спортивної програми «Літній марафон» в рамках спартакіади «Юність-2017» серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням

З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, 03 липня 2017 року на базі КГ № 91 (вул. Генерала Радієвського, 48) відбувся районний традиційний спортивно-масовий захід «Літній марафон», в рамках літньої спартакіади «Юність-2017», серед збірних команд дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням.

В спортивному заході взяли участь 300 вихованців з трьох пришкільних таборів з денним перебуванням (КГ № 91, ДЮСШ № 8, КЗШ № 120). Захід розпочався з показових виступів вихованців відділення боксу комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8» та КГ № 91.

Учасники спартакіади змагалися в семи  видах спорту, як в особистій так і в командній першості: підтягуванні на перекладині, віджиманні від полу та гімнастичної лавки, дартсу, шашок, метанні баскетбольного м’яча в баскетбольний кошик, стрибках на скакалці, перетягуванні канату, а також у конкурсі «кращих вболівальників».

Підвівши підсумки проведених змагань, перше загальнокомандне місце вибороли вихованці пришкільного табору ДЮСШ № 8 (тренер Хомаза О. М.), друге місце дісталося дружній команді КГ № 91 (тренер Акуліч М. І.), третє місце посіла збірна команда КЗШ № 120 (тренер Коляда І. Ю.). Команди-призери та переможці в районному спортивному заході були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем.

Від депутатського корпусу фракції Опозиційний блок та кондитерського цеху ТМ «Ідеал» в особі ФОП Плахтієнко Валентини Тимофіївни всі вихованці трьох дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням отримали солодкі призи у вигляді морозива та тортів.

Літо продовжується, час оздоровлення, спорту та розваг! Тож, бажаємо всім здоров’я, щастя та наснаги!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного спортивно-масового заходу «Літній марафон» колективу Криворізької гімназії № 91 в особі директора Бєлікової Тетяни Борисівни, депутатському корпусу фракції «Опозиційний блок» та кондитерському цеху ТМ «Ідеал» в особі ФОП Плахтієнко Валентини Тимофіївни.