Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкуймо День Європи усі разом!!!

У Кривому Розі вже шостий рік поспіль відзначається День Європи. Кожен мешканець Саксаганського району має змогу відсвяткувати цей день разом з усім містом та відчути себе частинкою європейської родини. Це важливий крок у представленні Кривого Рогу як європейського міста. У День Європи у нашому місті проводитиметься фестиваль EUROFEST, що об'єднує всіх, знайомить з цікавими людьми та спільнотами.

18 травня Саксаганський район на фестивалі EUROFEST - 2019 у парку ім. Богдана Хмельницького представлятиме Грецію - неймовірну країну з багатою історією. Словосполучення «стародавня Греція» у багатьох із нас асоціюється з високою античною культурою, мудрими афінськими філософами, величними храмами та відважними спартанськими воїнами. Це дивовижна країна, яка не залишить байдужим кожного із нас. Гармонія, врівноваженість, упорядкованість і краса форм, чіткість і пропорційність, ось основні принципи грецького мистецтва, які ми старанно намагаємось втілити у нашій локації «Острів культури», які і будемо презентувати на фестивалі у Металургійному районі у парку ім. Богдана Хмельницького.

Як і минулого року, за вдало виконані завдання, можна отримати – «єврики», які потім кожен учасник матиме змогу обміняти на цікаві подарунки.

Десятки інтерактивних майданчиків, творча зона для дітей та дорослих, безліч розваг, турнірів та улюблені артисти- все це чекає кожного, хто завітає на наймасштабніший у місті open air – EUROFEST!

А ввечері на відвідувачів фесту чекає неймовірно видовищний запуск кульок з світлодіодами, які на початку святкування можна придбати, та тим самим залучитися до благодійної акції.

Тож чекаємо на Вас, буде цікаво!