Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Школа мистецтв в режимі онлайн

В незвичному режимі доводиться працювати викладачам та учням комунального закладу спеціалізованої мистецької освіти «Школа мистецтв №1» Криворізької міської ради в період карантину, яким довелося опанувати нове для себе, дистанційне навчання.

З перших днів карантину викладачі розробляли індивідуальні графіки та плани дистанційної роботи, згідно з якими створили онлайн групи по класам та предметам: «Сольфеджіо та Музична література», «Історія мистецтв», «Історія хореографічного мистецтва», «Хору» та вокальних і інструментальних ансамблів в мережах: Viber, Facebook (Messenger), Skype.

Кожного дня проходять індивідуальні та групові онлайн-уроки (музичне відділення) та онлайн-консультації з учнями художнього та хореографічного відділів, розміщуються завдання з предметів, проводиться перевірка їх виконання.

Продовжується і конкурсне життя школи. Отримані результати VIII Між-народного інтернет-конкурсу «Марка дружби» (м. Херсон), в якому 12 учнів школи мистецтв стали лауреатами:

- Євгенія Будяк, Роман Скуба, Олександр Швець, Андрій  Демидюк (викладач Т. Боброва);

- Софі Новак, Єлизавета Шкуратова, Сергій Тиква, Єлизавета Чорна (викладач В. Дудорова);

- Олена  Герула (викладач Ю. Білова);

- Дмитро Павлійчук, Вікторія Жмайло, Вероніка Бондаренко (викладач Н. Олійник). 

Порадували учнів та викладачів результати обласного етапу Всеук-раїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей-2020» (м. Дніпро):

- І місце Вікторія Лукова (викладач І. Хозіна),

- ІІ місце Софія Степура (викладач Н. Олійник);

- ІІІ місце Дарина Смушко та Марк Недвига (викладач В. Дудорова).

Художнім відділом школи також відправлені роботи на Всеукраїнські онлайн-конкурси «Пасхальна палітра 2020» (м. Дніпро), «Україна - країна талантів-2020» (м. Кам'янець-Подільській), «Політ до Місяця і далі» Noosphere Space Art Challenge (м. Київ).