Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги мешканців та власників домоволодінь на вулицях Чистопільска та Лавреньова Саксаганського району!

Доводимо до відома територіальної громади району, у тому числі власників будівель на вулицях Лавреньова та Чистопільська (селища Жуковка). На виконання рішення виконкому міської ради від 12.10.2016 №436 «Про наміри ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» щодо відселення мешканців та знесення житлових будинків» підприємством продовжуються реалізовуватись заходи з відселення мешканців із зони можливого зрушення земної поверхні в Саксаганському районі Кривого Рогу. На сьогодні підприємство готове придбати кожне домоволодіння, розташоване на вулицях Лавреньова та Чистопільській («селище Жуковка»), за ціною 425 тисяч гривень за умови укладення договору купівлі-продажу до 30 квітня 2018 р. 

З усіх організаційних питань та у разі прийняття пропозиції пропонуємо звертатись власникам домоволодінь безпосередньо до ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (тел. для довідок: (056) 499-17-03, 067-628-52-26).