Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Презентація проекту ДНЗ № 250

24 жовтня 2017 року в комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 250» Криворізької міської ради відбулась презентація «Громадському проекту ми скажемо – ТАК! Для діток все буде добре на смак!».

Метою заходу стало підведення підсумків реалізації проекту «Заміна кухонного обладнання на харчоблоці в ДНЗ № 250» - переможець конкурсу проектів місцевого розвитку «Громадський бюджет-2017».

Від технології приготування страв залежить їх поживність та засвоюваність, а також безпечність для здоров’я дітей. Встановлене сучасне технологічне обладнання харчоблоків дасть змогу удосконалити технологію приготування страв у дошкільному навчальному закладі.

На заході були присутні: заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С.Л., начальник відділу дошкільної, середньої, позашкільної  освіти, виховної роботи та охорони дитинства управління освіти і науки виконкому міської ради Намінат Н.В., виконавець проекту Головченко О.А., батьківська громадськість, представники трудового колективу.