Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День Віри, Надії, Любові!

30 вересня в Україні  відзначається День усиновлення, яке співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це свято життєвої мудрості і щирості, це свято розуміння, це свято великої душі та великого терпіння.

З нагоди цього дня щорічно у місті Кривому Розі започатковано тра-дицію, проведення міського родинного фестивалю "З любов'ю в кожне серце". До святкової програми завжди залучають усиновителів, сім’ї опікунів, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу. Всі ці сім’ї об’єднує одна мета - дати дітям, які залишилися без батьківського піклування, тепло та любов свого серця, сімейний затишок.

Але цього року карантин запроваджений на усій території України вніс свої корективи.

Та жодна сім’я Саксаганського району, яка виховує дитину народжену серцем не залишиться без сердечних привітань.

Служба у справах дітей виконкому Саксаганської  районної  у  місті  ради

звертається до родин опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів з низьким поклоном, висловлює свою подяку та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення.

Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину, тата і маму.

Віримо, що спільними зусиллями влади і громади ми досягнемо того, щоб кожна дитина мала сім’ю. Чужих дітей не буває, і кожен, хто має змогу, пови-нен зробити все необхідне для того, щоб діти зростали у любові.

Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння.

Якщо у Вас виникло бажання усиновити, взяти під опіку дитину, ство-рити прийомну сім’ю або дитячий будинок сімейного типу, Ви можете звер-нутися до служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за телефоном: 94 82 08 або за адресою: вул. Володимира Великого, 32.