Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відзначення 21-ї річниці Конституції України

26 червня 2017 року у сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради відбулось урочисте зібрання, присвячене відзначенню 21-ї річниці Конституції України.

На святі були присутні заступник голови районної у місті ради Криворотній І. І., військовий комісар, підполковник Бритвич О. В., депутати районної у місті ради, працівники виконкому та представники підприємств, установ і організацій району.

Під час урочистостей кращих представників підприємств і організацій району було нагороджено Грамотами міського та районного рівнів. Крім того, нагрудним знаком «Учасник АТО» було нагороджено солдат, які виявили мужність і професіоналізм, сумлінне виконання військового обов’язку під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

У фойє біля сесійної зали виконкому було організовано тематичну виставку «Конституція України – погляд у майбутнє!».

Відзначення Дня Конституції України супроводжувалось святковим концертом за участі творчих колективів комунального закладу «Палац культури «Саксагань».

На заході були пристутні близько 300 осіб.