Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районні змагання з більярдного спорту в рамках літньої спартакіади «Юність 2016»

         З метою популяризації та розвитку більярдних видів спорту серед підростаючого покоління, в рамках літньої спартакіади «Юність 2016», 24 червня 2016 року на базі спортивного більярдного клубу «Імперія» (вул. Качалова, 42а) відбулися районні змагання з більярдного спорту (вільна піраміда) серед збірних команд пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням, в яких взяли участь  12 чоловік з КЗШ № 31  та КЗШ № 72.

         Впродовж чотирьох годин учасники пізнавали ази більярдного спорту, змагаючись між собою по олімпійській системі на вибування.

За підсумками змагань перше місце виборов Булавка Сергій (КЗШ № 72), друге місце дісталося Якубовському Владу (КЗШ № 31), третє місце поділили між собою Кобильов Дмитро та Береславець Олександр (обидва представники КЗШ № 31). В командному заліку перше місце посіла команда КЗШ № 31, друге дісталося КЗШ № 72. Переможці та призери районних змагань з більярдного спорту, з рук голови відокремленого підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області Пудовкіна Олега Анатолійовича, отримали грамоти та медалі. Від торгової марки «РУДЬ» всі учасники спортивного заходу отримали солодке морозиво.

         Тож, переможцями турніру стали всі: переможені набули досвіду, переможці стимул і призи, а головне – це неймовірне задоволення та відчуття себе в новій якості у змістовному відпочинку.

          Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний відокремленому підрозділу ГО «Федерації спортивного більярду України» в Дніпропетровській області в особі Пудовкіна Олега Анатолійовича за допомогу в організації змістовного дозвілля дітей та підлітків під час літнього оздоровчого періоду.