Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

01 липня район прощатиметься із загиблим у зоні АТО Козаченко Денисом Юрійовичем

   У середу, 01 липня, у Саксаганському районі відбудеться прощання з 24-річним Козаченко Денисом Юрійовичем, командиром відділення польових кабельних ліній зв’язку у батальйоні зв’язку, молодшим сержантом, який загинув у бою поблизу Дебальцево, віддавши своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у зоні АТО. Церемонія прощання із загиблим відбудеться 01 липня о 09.00 за адресою - вул. Корнійчука, буд. 10 кв. 39.

   Денис Юрійович у 2008 році закінчив Криворізьку загальноосвітню школу № 120.  Після  чого вступив на навчання до Криворізького професійного ліцею (спеціальність – електромонтер з ремонту та обслуговування електрообладнання).

   17. 05. 2014  Денис був призваний Саксаганським РВК Дніпропетровської області  на військову службу по частковій мобілізації.

   З метою вшанування пам’яті загиблого героя, 01 липня у місті оголошено днем жалоби.

   Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Світла і вічна пам'ять про Дениса Юрійовича назавжди залишиться у наших серцях.