Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Прославляємо заклад, прославляємо район, прославляємо місто

З 23.10.2019 по 26.10.2019 Криворізький державний комерційно-економічний технікум долучився до І етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukrain» 2019-2020.                                                 

Захід відбувся у м. Запоріжжі на базі виставкового центру «Козак Палас», в рамках реалізації проєкту інтеграції професійної освіти світового освітнього простору і мав на меті популяризацію робітничих професій та орієнтування молоді за напрямком «Кулінарне мистецтво» і «Кондитерське мистецтво».

Для участі у змаганні завітали 48 претендентів із освітніх закладів Дніпропетровської області.

Студент технологічного відділення КДКЕТ - Горовенко Максим (гр. ХТ 17-3) під керівництвом методиста виробничого навчання Слюсаревої О.В. репрезентували три авторські страви в номінації «Кулінарне мистецтво».

Після урочистого відкриття та жеребкування, наш учасник приступив до виконання конкурсних завдань, що складалися з трьох модулів та  базувалися на стравах сучасної української кухні: «Ікра з баклажанів на грінці та беконною чіпсою», «Суп-крем з цвітної капусти з кнелею крем-сиру», «Крученики з дуетом із пюре та сирним соусом з хріном».

За результатами рейтингового оцінювання міжнародного журі, в склад якого входили члени Асоціації юних кулінарів України, бізнес освіти з країн Європейського союзу, бізнес-ресторатори України -  до ІІ туру, який пройде у м. Київ квітень-травень 2020р., пройшли:

І місце – Мітішин Ілля (Дніпропетровська філія Київського інституту культу-ри);

ІІ місце – Горовенко Максим (Криворізький державний комерційно-еконо-мічний технікум, гр. ХТ-17-3);

В нелегкій боротьбі за перемогу, виклавшись на всі 100%, Горовенко Максим отримав призове місце і срібну медаль, а також диплом ІІ ступеню в номінації «Кулінарне мистецтво».

Вітаємо переможця! Бажаємо перемоги у ІІ турі!