Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Приєднуємось до соціально-екологічної акції з боротьби з карантинними бур’янами

Зважаючи на суспільну значимість та надзвичайну шкодочинність карантинних організмів, кожному громадянину слід замислитись про природні багатства нашого краю та зробити свій внесок у їх збереження для наступних поколінь

Кожен громадянин, кому не байдуже майбутнє наших дітей, може взяти посильну участь у соціальній акції щодо знищення карантинних бур'янів. Головне – не бути байдужим і не вважати цю проблему чужою, не сподіватись, що це зробить хтось інший, а не кожен із нас.

У ході заходу заплановано: знищення карантинних бур’янів методом виривання.

Організаторами акції є: управління екології виконкому Криворізької міської ради, науково-дослідний інститут безпеки праці та екології в гірничорудній і металургійній промисловості Державного вищого навчального закладу «Криворізький національний університет» та громадські організації міста.

Місце проведення соціальної акції  01 липня 2017 року на території Саксаганського району в районі балки Калетіна (мкр. Сонячний – велодоріжка, яка з’єднує мкр. Сонячний та мкр. Ювілейний) о 08.00.

Акція проводиться без залучення студентів, школярів та дітей !!!