Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведення «Чистого четверга»

На виконання розпорядження міського голови від 10 березня 2016 року № 57-р «Про проведення заходів щодо забезпечення чистоти та порядку в м. Кривому Розі в 2016 році» спеціалістами відділу розвитку підприємництва постійно проводиться робота щодо залучення суб’єктів господарювання різних форм власності до проведення заходів з благоустрою об’єктів бізнесу та проведення «Чистого четверга».

З метою впорядкування фасадів та благоустрою території, прилеглої до об’єктів бізнесу району, з квітня поточного року спеціалістами відділу розвитку підприємництва проводяться обстеження об’єктів нерухомого майна, щодо виконання суб’єктами підприємництва заходів з благоустрою, у тому числі щодо покосу  карантинних та інших бур’янів на територіях, прилеглих до об’єктів бізнесу району. Станом на 24. 06. 2016 суб’єктам господарювання вручено 53 приписи.

З метою запобігання порушень Правил благоустрою суб’єктів господарювання попереджено про адміністративну відповідальність, передбачену ст. 152 КУпАП за невиконання вимог рішення Криворізької міської ради від 20 жовтня 2015 року № 4038 «Про затвердження Правил благоустрою у місті Кривому Розі».

З початку року працівниками відділу розвитку підприємництва виконкому районної у місті ради складено шість адміністративних протоколів за ст. 152 КУпАП, порушників притягнуто до адміністративної відповідальності.