Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День народження міста – день народження моєї сім’ї

Сім’я — це набагато більше, ніж просто частина суспільства або коло близьких родичів, що проживають разом. Сім’я бере свій початок з того щасливого моменту, коли двоє людей погоджуються жити разом, тому що вони люблять один одного і вже не можуть жити окремо. 

Стаючи свідками народження нової сім'ї, неможливо не перейнятися особливим духом цієї дивовижної події. Недарма всі, кого запросили бути присутнім на цьому важливому заході, почувають себе причетними до великого таїнства.

Саме до створення найпрекраснішого і найдорожчого, що має бути у кожного з нас, сім’ї, та до відзначення в районі 243-ї річниці від дня заснування міста Кривого Рогу у Саксаганському відділі РАЦС Криворізького міського управління юстиції пройшла акція для новостворених сімей «День народження міста – день народження моєї сім’ї».

Під час проведення акції чотири новостворені сім’ї району від комітету у справах сім’ї і молоді виконкому Криворізької міської ради та виконкому Саксаганської районної у місті ради привітали теплими та щирими словами  і пам’ятним подарунком на згадку.