Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

В Саксаганському районі стартувала шкільна баскетбольна ліга серед школярів 6-8 класів

З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей у весняний канікулярний період шляхом популяризації та розвитку юнацького і дівочого баскетболу в районі, зміцнення здоров’я учнів залучаючи їх до регулярних занять ігровими видами спорту, виявлення здібних спортсменів та підготовки збірних команд району для подальшої участі у міських і обласних змаганнях, з 26 по 28 березня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» КРМ (вул. Волосевича, 1е), за ініціативи та підтримки виконкому Саксаганської районної у місті ради, другий рік поспіль, відбулися змагання з баскетболу районної шкільної ліги серед збірних команд учнів закладів загальноосвітньої середньої освіти 6-8 класів, в яких взяли участь 108 спортсменів з 9 змішаних команд (КЗШ № № 21, 41, 43, 68, 119, 124, КНВК № 35, КГ № 91, КСШ № 118).

Змагання відбулися в трьох групах («А», «В» і «С») по коловій системі, переможці яких виходили до півфіналу. Команди, що зайняли в своїх групах другі місця розігрували між собою одну путівку до півфіналу.

З перших ігор було видно, що ніхто не хотів поступатися один одному, на старті не втримувалися фаворити ліги. Весь час на майданчику трималась запекла боротьба.

Перемогу та весінній «Кубок шкільної ліги Саксаганського району 2018 року», другий рік поспіль, отримала дружна команда юних баскетболістів КНВК № 35 (тренер Демченко А. А.), друге місце здобула дуже перспективна команда КСШ № 118 (тренер Твердохліб О. М.), третє місце виборола вольова команда КЗШ № 21 (тренер Токарчук Ю. Т.), четвертою стала команда КЗШ № 124 (тренер Борбулевич І. В.).

Переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Від члена виконкому Саксаганської районної у місті ради Шаповала Олега Станіславовича команди фіналісти районної шкільної баскетбольної ліги отримали солодощі у вигляді тортів.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районної шкільної баскетбольної ліги серед школярів 6-8 класів адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8» КМР (в. о. директора Заїменко І. В.) та члену виконкому Саксаганської районної у місті ради Шаповалу Олегу Станіславовичу.