Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Як перевірити чи є Ви та члени Вашої родини в Реєстрі територіальної громади м. Кривого Рогу?

Завдяки створеному  електронному Реєстру територіальної громади міста  Кривого Рогу  кожен мешканець нашого району  має можливість перевірити наявність своєї реєстрації.     

Що це таке і навіщо?

Реєстр територіальної громади – це сучасна  електронна  база  даних, за допомогою якої з’явилася можливість об’єднання з  іншими  інформаційними   системами, та стало  можливим  перевіряти наявність  реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання особи  за адресою.  Це сприяло   здобуттю  інформації  про місце  реєстрації  мешканця таким службам як  управління  праці та соціального захисту населення та Центру надання адміністративних послуг   «Віза»  без  особистого  залучення громадян.

Що для цього потрібно?

Для внесення змін, оновлення чи уточнення інформації в Реєстрі територіальної громади мешканцю достатньо  мати лише:

• паспорт громадянина України;

• свідоцтво про народження (дітям до 18-ти років), якщо звертається хтось із батьків;

• будинкової книги (за наявності);

• документ, що посвідчує особу представника;

• документ, що підтверджує повноваження особи діяти як представник.

Це займає небагато часу  та  Безкоштовно!

Як це зробити?   

Завітайте до відділу реєстрації місця проживання громадян  виконкому Саксаганської районної у місті ради  за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Володимира Великого, 32, кабінет 112.

Нагадуємо,   також   отримати   консультацію можна за телефоном (0564) 94-82-15 щоденно (окрім суботи та неділі) з  08.00  - 16.30» або e-mail: [email protected], skype: [email protected].

За для вашої безпеки ми  вживаємо всі заходи пов’язані  із попередженням розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19  та під час прийому громадян здійснюємо обслуговування за попереднім записом виключно при наявності засобів індивідуального захисту (медичної маски або респіратора) та дотримання соціальної дистанції.

Бажаємо здоров’я Вам та Вашим близьким!