Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дорогі випускники!

Ось ви й прощаєтесь з рідною школою, затишними класними кімнатами, гомінкими шкільними коридорами, щирими друзями, зі своїми мудрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Попереду – незвідана даль. Позаду – батьківський поріг та протоптана стежка в шкільному дворі.

Цьогоріч  стіни рідних шкіл залишають майже дві тисячі випускників 9-х та 11-х класів нашого району, з них 42 претенденти на нагородження золотими та срібними медалями.

Ви переходите в доросле життя і все, що вас чекає в дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. В школі вас навчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери!

У житті так заведено, що в приємні моменти час летить непомітно. Настільки ж швидко пролетіли і шкільні роки, попереду багатьох лякає невідомість. Однак боятися її не варто, у кожного обов'язково в житті все складеться, треба тільки докласти трохи зусиль і сміливо долати труднощі. Більшість з вас стануть студентами і переживуть ще чимало чудових хвилин, але школа залишиться в ваших серцях на все життя. Збережіть в собі жагу до життя і знань та не бійтеся труднощів!

Попереду у вас самостійний шлях, здобуття професії, побудова власної сім'ї. Вірю, що вступите ви на цей шлях достойно. Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою стане наш район, місто і вся Україна.

Бажаю вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі кращі якості. Йдіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не пропустіть його. Успіхів вам на складному, але дуже цікавому життєвому шляху.

 

З повагою

голова Саксаганської

районної у місті ради                                                                                                                                                      Валерій Беззубченко