Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Криворізькі майстри пензля увічнюють міста красу

Криворізька земля прекрасна, багата на корисні копалини, родючі чорноземи, працьовитих і талановитих людей. Вона дала Україні і місту талановитих художників, імена яких відомі всій країні і за її межами.

До урочистостей з нагоди відзначення 245-ї річниці міста Кривого Рогу,  бібліотека-філіал № 15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради запрошує на онлайн-виставку «День краєзнавства «Криворізькі майстри пензля увічнюють міста красу», під час якої ви познайомитесь з роботами майстрів пензля, що змальовують красу Криворіжжя. 

Пропонуємо не втрачати нагоду і разом поринути у світ краси, у світ, розфарбований пензлями майстрів, прикрашений скульптурами і пам'ятниками, у світ, що звеличує наше місто, його прекрасну природу, архітектуру.

Комунальний заклад культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради приєднується до челенджу #розкажи_про_своє_місто.