Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформаційний семінар

25.02.2020 у приміщенні сесійної зали (каб. 210) виконкому районної у місті ради було проведено інформаційний семінар для суб’єктів господарювання-платників єдиного податку ІІ-ІV групи у сфері охорони здоров’я, реалізації лікарських засобів, виробів медичного призначення, паливно-мастильних матеріалів, складно-побутових товарів, сфери  ресторан-ного сервісу та ін. щодо роз’яснення окремих питань поетапної реалізації податкових вимог щодо програмних РРО.

На семінарі були присутні представники виконкому Криворізької міської ради, Криворізьких управлінь податкової служби, Криворізького міського центру зайнятості, Центру професійної освіти та навчання. У зазначеному заходи прийняли участь понад 200 представників малого та середнього підприємництва вищезазначених сфер господарювання з семи районів міста.

Захід було присвячено розгляду найважливіших правових питань щодо застосування програмних РРО, надано консультації та відповіді на запитання учасників семінару.