Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Унікально-магічний лютий 2020 року

З давніх-давен вважається, що від високосного року не потрібно чекати  нічого доброго. Лютий 2020 року – унікальний місяць, багатий на магічні та знакові дати. Кожен день має свою історію, сповнений цікавими фактами та подіями, які відбувалися. Будь-який тиск ззовні зустрів противагу і не торкнувся емоційного стану мешканців Саксаганського району, які звернулися до відділу реєстрації місця проживання громадян.  Так, впродовж місяця  зареєстровано   361  нового мешканця.  Працівниками відділу реєстрації місця проживання громадян видано 2037 довідок  про реєстрацію місця проживання, в тому числі  довідки для отримання ID–картки.  

Власниками сучасних ID - карток, у зв’язку з досягненням віку, впродовж лютого 2020 року  став 271 Саксаганець. 23 дитини здійснили своє бажання:  саме 20.02.2020   подали документи  для оформлення першої  ІD–картки по досягненню віку.   У встановлені терміни вони отримають  сучасні біометричні паспорти громадян України.

Працівниками відділу реєстрації місця проживання громадян Саксаганського району була надана допомога   33 мешканцям району у зборі документів на отримання паспорта замість втраченого за останнім місцем проживання. Біометричні закордонні документи  у Саксаганському районному відділі в місті Кривому Розі Головного управління в Дніпропетровській області міграційної служби України за місцем реєстрації, отримали 155  мешканців Саксаганського району.

В лютому є кілька «красивих» дат, які приваблюють молодих людей і ніби заохочують до одруження. Це незвичайні дати, в яких комбінуються всього  дві цифри - 2 і 0. Так, окрім Дня закоханих, 14 лютого, з'явилися ще дві гарні дати - 2 і 20 лютого.  Саме такою особливою датою стало  -  20.02.2020. Усі двійки, що зустрічаються в цій даті, створюють у своїй сумі 8, яка є символом безмежної та нескінченної любові. У дзеркальну дату 22.02.2020  поєднати свої долі вирішили 6 пар, у День всіх закоханих 14.02.2020 одружилися 6 пар, а ось утворити родину у винятковий день 20.02.2020  освідчились в коханні та подали заяви про  одруження  6 закоханих щасливих молодих пар та 7  пар з’єднали свої почуття шлюбом у  Саксаганському районі. 

Впродовж лютого 2020 року у Саксаганському районі зареєстровано 148 малюків, і з них  5  народжені особливого дня -  20.02.2020. Якщо людині зустрічаються одні і ті ж комбінації чисел, то  не варто  ігнорувати такий факт. Як стверджує Дорін Верче: « У кожної людини є свій ангел-охоронець, який не тільки оберігає його від неприємностей, але і допомагає в тих чи інших життєвих обставинах.

Пам’ятайте події, які  відбулися з вами в цей унікально-магічний лютий 2020 року. Це буде цікавий і неповторний момент вашого життя. Хай  всім щастить!