Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Нові керівники в освітніх закладах спортивно-фізкультурного напрямку

«Спорт стає засобом виховання тоді, коли він є улюбленим заняттям кожного»

Василь Сухомлинський

 

У  великій дружній сім’ї керівників закладів освіти району нові призначення. На нелегкий, цілеспрямований,  творчий шлях стали  два нових керівники. Директором комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» Криворізької міської ради призначена Заїменко Інна Володимирівна, яка свою роботу буде спрямовувати на підвищення якості та різноманітності форм спортивних  та оздоровчих послуг, їх доступність, що дає можливість залучати до занять обдаровану молодь, готувати спортивний резерв та покращувати спортивні досягнення дітей та молоді. Головною метою та предметом діяльності новопризначений директор вбачає у фізичному розвитку та спортивною підготовкою дітей, підлітків та молоді.

Завідувачем комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) № 57 фізкультурно-оздоровчого напряму» Криворізької міської ради призначена Сичова Тетяна Дмитрівна,  яка свою діяльність на посаді керівника буде спрямовувати на реалізацію основних завдань дошкільної освіти: збереження та зміцнення фізичного та психічного здоров’я дітей; формування їх особистості, розвиток творчих здібностей та нахилів; забезпечення соціальної адаптації та готовності продовжувати освіту; виховання потреби в самореалізації та самоствердженні; приділяти велику увагу збереженню та зміцненню здоров’я здобувачів освіти.

Виконком районної у місті ради бажає новим керівникам успіхів, творчих злетів, щоб в педагогічному колективі панували лад, любов до дітей та психологічний комфорт.