Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Веселі канікули

Перший тиждень другої зміни дитячих майданчиків літнього дозвілля в закладах культури Саксаганського району пройшов в дружній та піднесеній атмосфері.

У КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР відбулось відкриття літнього хабу для дітей з розважальною програмою «Я вдома». Цікаве знайомство з творчими колективами палацу та духовим оркестром. А неймовірні майстер-класи від керівників Н.Крижимінської та Ю.Божок, тропічні «джунглі» зимового саду зробили незабутньою зустріч та подарували багато вражень.

На літніх канікулах разом з МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР «Summer children’s cinema_UA» нудьгувати не довелося! Дітки із захватом продивились яскравий виступ зразкової естрадної студії «Ля-ля-фа», активно приймали участь у пізнавальній вікторині «Козацькому роду нема переводу!» та подивилися цікавий кінофільм «Пекельна хоругва»! Також відзначали Міжнародний Олімпійський день розважально-спортивною програмою «Спортбум. Червень 2.0» та піратським квестом «У пошуках скарбів». Панувала справжня олімпійська атмосфера зі змаганнями та фізичним вихованням! Було гучно та енергійно, всі учасники отримали задоволення від активного відпочинку, кожен зміг знайти для себе щось корисне і долучитися до олімпійських розваг та цінностей.  

До КП «Криворізький міський театр ляльок» КМР у рамках дитячого майданчику літнього дозвілля завітала малеча на веселу та активну виставу. Розважилися та повеселилися на повну! А на вихідних відбулась прем’єра ліричної казки «Матусине серце». В театрі ляльок панувала казкова і тепла атмосфера, бо найдобріша прем’єрна вистава подарувала багато світлих емоцій.

Із викладачами хореографічного відділу КЗСМО «Школа мистецтв №1» КМР вихованці дитячого майданчика літнього дозвілля поринули у світ сучасних ритмів естрадно-спортивного та спортивно-бального танців. Енергійні та драйвові майстер-класи не залишили нікого осторонь!        

Літо повинно бути розмальовано яскравими кольорами, так у КЗСМО «Музична школа №3» КМР пройшов майстер-клас із викладачами художнього відділу Любас В.І. та Любас М.А., на якому кожен створював свій різнобарвний малюнок. Цікаво та з великим захопленням діти провели час.  

В КЗСМО «Музична школа №5» КМР викладачі оркестрового відділу Чебаненко Г., Недельченко Є. і концертмейстер Сигейкова В. провели майстер - клас з презентацією скрипки і блок-флейти для діточок Саксаганського району. Маленькі слухачі отримали багато вражень та спробували самі зіграти на цих музичних інструментах.               

КЗСМО «Музична школа №13» КМР для діточок провели концерт, на якому талановиті артисти показали високий рівень професіоналізму та подарували глядачам гарний настрій та позитивні емоції. Також відбувся майстер-клас «Захід сонця» від викладачів образотворчого мистецтва, малеча з захопленням малювала аквареллю та дізналася нове про її властивості.

У філіалах КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР діти дізнались цікаву інформацію про наше місто та розгадували вікторину. А також активно провели час на свіжому повітрі: змагалися у конкурсах, спортивних естафетах та рухливих іграх.   

У філіалах КЗК «Міська дитяча бібліотека» КМР було активно, весело та енергійно. Малеча не тільки читала книги та журнали, а й танцювала, грала в активні ігри та радісно проводила час.