Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спортивні заходи з нагоди Дня молоді для саксаганців

З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, 25 червня 2017 року під час святкування в Саксаганському районі  Дня молоді в парку «Саксаганський» (вул. Бикова, 2), за фінансової підтримки ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», паралельно з іншими культурно-розважальними заходами, відбулася районна спортивна програма: «Козацькі розваги», показовий виступ команди Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд» та силові розваги зі всіма охочими від фітнес клубу «CrossGym», в яких взяли участь понад 250 чоловік.

В спортивній командній програмі «Козацькі розваги», до якої увійшли змагання з шести видів спорту: дартсу, метання гирі 16 кг через себе в довжину, віджимання від полу, змагання з шашок, метання мішків з тирсою в довжину, поштовх гирі 24 кг, змагалися учні трьох професійно-технічних навчальних закладів (КПЛ, КПТМЛ, КЦПОРКТРС). За результатами змагань, перше загальнокомандне місце здобула команда КПЛ (керівник Кізімішин в. І.), друге місце дісталося команді учнів КЦПОРКТРС (керівник Поліщук В. К.), третє місце посіли вихованці КПТМЛ (керівник Радчук М. С). До речі, склад команди КЦПОРКТРС представляли дві особи слабого полу.

Переможці та призери районного спортивного заходу «Козацькі розваги» були нагороджені кубками та медалями від ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

В силових розвагах серед відпочиваючих в парку мешканців району та його гостей, представниками фітнес клубу «CrossGym» були організовані наступні змагання: армспорт, станова тяга (жим) штанги з надважкою вагою стоячи та лежачи, перетягування автомобілю на відстань за 1 хвилину. Переможці та призери змагань від адміністрації фітнес клубу «CrossGym» отримали місячні абонементи на відвідування спортивних занять.

Не залишився поза увагою відпочиваючих у паку «Саксаганський» показовий виступ команди Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд», де хлопці та дівчата продемонстрували технічні вміння, гнучкість, силу та красу тренованого людського тіла.

Цього ж дня на стадіоні комунального позашкільного навчального закладу "ДЮСШ № 10" (вул. Бикова, 4) відбувся черговий тур чемпіонату України з регби серед дорослих, де наші земляки приймали команду харків'ян. І хоча перемогу здобули гості, та завзята боротьба криворізьких спортсменів на кожному клаптику регбійного поля не залишила байдужими вболівальників, які по закінченню матчу аплодували командам стоячи.

Молодь – це наша зміна! В здоровому тілі – здоровий дух! Бо тільки здорова нація взмозі побудувати нове й розвинене суспільство. Не забуваймо це! Тож, рівняння на молодь! Зі святом всіх – з Днем молоді!

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації і проведенні районного свята з нагоди Дня молоді адміністрації ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» в особі генерального директора Парамжіта Кахлона, команді Кривого Рогу з воркауту «Стронг Сайд» в особі керівника Кацко Владислава та фітнес клубу «CrossGym» в особі Годька Павла Євгеновича.