Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнські челендж-змагання з тхеквондо!

Федерація тхеквондо України провела серію Всеукраїнських челендж-змагань «ТХЕКВОНДО онлайн». В період карантину спортсмени відділення тхеквондо  ВТ ДЮСШ №10 прийняли участь у челенджі, за умовами якого спортсмени записали на відео бій з «тінню», який обов’язково включав такі елементи: Степ, Неріо-чагі, Двід-чагі, Момдоліо-чагі та надіслали його конкурсній комісії. Змагання складалися з двох етапів – регіонального відбору та фіналу. З одинадцяти наших спортсменів, що прийняли участь у регіональному відборі, до фінальної частини змагань вийшли шестеро: Городюк Вікторія, Тітієвська Катерина, Лисяк Максим, Мкртичан Каміла, Панчук Тимофій, Полякова Валерія.

Нажаль, зачепитися за призові місця нашим спортсменам не вдалося. Тож вітаємо учасників із високим рівнем їх майстерності, що гідний фіналу змагань Всеукраїнського рівня, бажаємо продовжувати любити своє захоплення, наполегливо відточувати бойову майстерність, зміцнювати тіло й силу духу.