Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міський фестиваль народної творчості «Весна Рудани - 2023»

Збагачуючи соціально-культурний простір II тур міського фестивалю народної творчості «Весна Рудани - 2023», який відбувся 25 квітня в МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР, зробив його насиченим, яскравим та залучив велику глядацьку аудиторію.
Керівник вокальної студії «Нова Історія» МКЗ «ПК «Мистецький» КМР, саунд-продюсер студії «Rakurs Records» Микола Клінецький провів свій драйвовий та цікавий майстер-клас «Граючий тренер».   
Багатожанровий фестиваль був представлений вокальними, інструментальними та оригінальними талантами творчих колективів закладів культури району:
- зразковий аматорський оркестр народних інструментів КЗСМО «Музична школа №13» КМР;

- зразковий аматорський ансамбль української пісні «Ожина» КЗСМО
«Школа мистецтв №1» КМР;

- зразковий аматорський колектив «Арт-студія «Дитячий світ» КЗ «Палац культури «Саксагань» КМР;

- колективи МКЗ «Палац культури «Мистецький» КМР:

  • народний аматорський вокально-інструментальний  ансамбль «Кафедра»;
  • народний аматорський вокальний ансамбль «Факультет»;
  • зразкова аматорська естрадна студія «Ля-ля-фа»;
  • зразкова аматорська  шоу-група «Нотка»;
  • зразкова аматорська циркова студія «Арлекін».

У заході також приймали участь виставки «Ukrainian space», на яких можно було придбати багато різнобарвних сувенірів, вишиванки та «hand made» виробів. 
Міський фестиваль народної творчості «Весна Рудани - 2023» є центром уваги тисячів прихильників культури та мистецтва Саксаганського району. Захід подарував яскраві емоції, дозволив захоплююче провести час і познайомитися з новими людьми.