Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось засідання колегії відділу освіти

24 квітня 2018 року на базі Криворізького навчально-виховного комплексу № 35 «загальноосвітня школа – багатопрофільний ліцей «Імпульс» відбулося засідання колегії відділу освіти, до роботи були залучені керівники загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів.   

Під час розгляду основного питання «Створення генерації нового вчительства, як основна вимога у впровадженні ідей Нової української школи» присутніх було ознайомлено з системою підготовки вчителів до роботи у новій українській школі, проаналізовано готовність вчителів до роботи у нових умовах та їх розуміння основних положень реформування, окреслено вимоги до роботи керівників щодо створення умов для підвищення професійного рівня педагогічних працівників. В порядку контролю за виконанням рішення колегії було розглянуто питання «Про стан дотримання санітарно-гігієнічних норм під час організації навчально-виховного процесу».

На колегії було відзначено роботу колективів закладів освіти району, які гідно представили місто у Дев’ятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018», де п’ять закладів були відзначені медалями (золотими – ДНЗ №№ 295, 303, КЗШ № 51, 68, срібною – КПНЛ).

 На завершення заходу директор загальноосвітньої школи № 122 Федоринова Н.Є. розповіла про участь у програмі національних обмінів «Київ-Ужгород-Львів».