Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради глибоко сумує та висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу смерті Почесного громадянина міста Кривого Рогу, полковника Національної гвардії України Олександра Леонідовича Голякова.

Олександр Леонідович був справжнім військовим офіцером, який пройшов бойові дії в Афганістані, брав участь в антитерористичній операції та операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях. Більше десяти років був командиром військової частини 3011 Національної гвардії України. Останніх п’ять років займав посаду заступника начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України з питань громадської безпеки у місті Дніпро.

Для кожного з нас Олександр Леонідович назавжди залишиться прикладом патріотизму, мужності, відданого служіння рідній Батьківщині. Пам'ять про нього завжди житиме у серцях мешканців саксаганської громади, рідних і близьких людей.

Виконком районної у місті ради поділяє гіркий біль утрати з рідними і близькими, висловлюючи щирі співчуття. Світла і вічна пам'ять герою, який відійшов у вічність.