Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Профілактика негативних проявів

22 січня 2020 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 72 відбулася зустріч для учнів 6-7 класів на тему: «Профілактика негативних проявів у дитячому середовищі».

Метою такого заходу є ознайомлення учнів з актуальними проблемами підлітків, з якими вони можуть зіткнутися у повсякденному житті: злочинність та правопорушення, куріння, вживання алкогольних напоїв, наркотичних речовин та жорстокого поводження між дітьми в умовах навчального закладу.

Спеціаліст служби у справах дітей, сімейний лікар, інспектор полку патрульної поліції та представник БО «Реабілітаційний центр «Вихід Є!» провели бесіду на різноманітні, але такі дотичні теми, таких як: девіантна поведінка та її прояви, наслідки вживання наркотичних та алкогольних речовин, профілактика скоєння правопорушень та злочинів в підлітковому віці.

Змістовна інформація, яка, до того ж, була проілюстрована відеоматеріалами, та реальні життєві приклади з досвіду роботи спеціалістів неабияк вразила школярів.