Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міністерство соціальної політики надає рекомендації як дистанційно написати заяву про припинення допомоги

Одержувачі державної допомоги (наприклад, при народженні дитини, на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, малозабезпеченим сім’ям, особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, тощо), які через війну змушені були виїхати за межі України, можуть дистанційно відмовитись від неї, у разі такої потреби.

Для цього можна написати відповідну заяву довільної форми, зазначивши у ній: назву органу соціального захисту населення, в якому перебуваєте на обліку; прізвище, ім’я, по батькові отримувача допомоги; адресу зареєстрованого/задекларованого місця проживання/перебування; контактний номер мобільного телефону; адресу електронної пошти (за наявності); вид отримуваної допомоги.

Заява щодо відмови від соціальної допомоги направляється електронною поштою ([email protected]) або засобами поштового зв’язку на адресу управління праці та соціального захисту населення (50036, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг,  вул. С. Перовської, 16а).

За необхідності підтверджуючої довідки про припинення виплати допомоги, таку потребу треба вказати у заяві. Управління направить довідку чи її скан-копію, за бажанням громадянина, електронною поштою або засобами поштового зв’язку.

За більш детальною інформацією можна звернутися за номером телефону: 098 360 20 04.