Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Активні лідери молодіжного руху на підприємствах району довели, що дружня командна робота – запорука успіху не лише на виробництві, але й під час конкурсних завдань!

ТОВ «МЕТІНВЕСТ-Криворізький ремонтно-механічний завод» та шахта «Родіна» ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат» є одними із флагманів промислового комплексу Саксаганського району. Безперечно, заслугою успішних виробничих досягнень є дружній колектив підприємств, який не лише продуктивно виконує поставлені завдання на виробництві , але й генерує активний спортивний та молодіжний рух. Підтвердженням останнього стала безперечна підтримка глядацьких симпатій командам від ТОВ «МЕТІНВЕСТ-КРМЗ» та ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат» під час районного «Молодіжного квесту», який відбувся 25 червня до Дня молоді у парку Саксаганському.

Дружна підтримка, взаємовиручка, креативність та творчий запал молодіжки від підприємств було відзначено усіма вболівальниками в парку. Як результат – перше місце у конкурсній програмі та приємні подарунки заслужено отримала команда від ПАТ «Криворізький залізорудний комбінат».