Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

«Спорт замість вулиці» єднає школярів

За для попередження правопорушень серед підростаючого покоління, з метою залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, використовуючи елементи ігрових видів спорту, комітетом з фізичної культури та спорту спільно з відділом освіти та службою у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради 23 березня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР (вул. Космонавтів, 13) серед учнів закладів загальноосвітньої середньої освіти 5-7 класів, була проведена традиційна районна спортивно-профілактична ігрова програма «Спорт замість вулиці». В заході взяли участь 150 учнів з трьох закладів освіти (КЗШ №№ 19, 120 та КГ № 91).

Веселі спортивні естафети, розумові конкурси, вболівальниці змагання та показовий виступ вихованців комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» з боді балету (керівник гуртка Оставненко І. А.) та естетична гімнастика (керівник гуртка Зубенко О. В.) подарували всім учасникам, гостям та вболівальникам гарний настрій. Особливою увагою в змаганнях користувалися конкурси серед капітанів команд і вболівальників.

Перемогу здобула з загальним результатом 80 балів дружна команда КГ № 91, друге місце з результатом 66 балів посіла команда КЗШ № 120, третє місце, з результатом 49 балів залишила за собою команда КЗШ № 19.

Переможці та призери святкового спортивного заходу були нагороджені кубками та грамотами комітету з фізичної культури та спорту, від служби у справах дітей всі команди отримали солодкі подарунки у вигляді тортів.

Подібні спортивні заходи в Саксаганському районі є традиційними, якщо вулиця, то тільки спортивна. І нехай гучний спортивний лозунг «Перемагає сильніший» сьогодні відійде на друге місце, бо сьогодні переможці всі, бо захід зібрав до розваг справжніх друзів.