Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Єдиний день інформування

20 лютого поточного року в рамках проведення Єдиного дня інформування населення відбулась інформаційна зустріч з членами трудових колективів Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №118 та Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №119. Зустріч проходила під головуванням радника голови районної у місті ради Світлани Скляр. Присутні прослухали лекцію на тему: «76-та річниця визволення м. Кривого Рогу від нацистських загарбників».

Для ознайомлення присутніх з актуальних питань було запрошено спеціалістів різних структурних підрозділів та служб виконкому Саксаганської районної у місті ради, а також представників організацій та закладів району. Слухачів було поінформовано про багатофункціональну електронну «Картку криворіжця», реєстрацію місця проживання дитини. Особливу увагу було приділено питанню про популяризацію сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Корисною виявилась інформація для присутніх про можливість отримання безоплатної правової допомоги у Саксаганському районі.

На всі питання, що надходили в ході зустрічі, фахівцями було надано змістовні, вичерпні відповіді. Серед запрошених розповсюджено інформаційно-роз’яснювальні матеріали з вищезазначених тем.

У зустрічі взяли участь близько 100 осіб.