Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Вірші Агнії Барто

Вірші Агнії Барто знає кожна дитина. Її книги друкувалися мільйонними тиражами. Ця дивовижна жінка все своє життя присвятила дітям.

За свою письменницьку і громадську діяльність Агнія Барто неодноразово була нагороджена орденами і медалями. Вона багато їздила за кордон, допомагала дитячій інтернаціональній дружбі.

Стиль її віршів дуже легкий, вони легко запам’ятовуються. Автор ніби розмовляє з дитиною простою побутовою мовою – але в риму. І розмову веде з маленькими читачами так, як ніби автор – їх ровесниця.

З нагоди дня народження цієї талановитої жінки,  бібліотека-філіал № 15 комунального закладу культури «Міська  дитяча  бібліотека» Криворізької міської ради влаштували перегляд літератури, щоб нагадати дітям і їх батькам про її чудові вірші.

Приходьте до бібліотек, читайте самі, читайте з батьками. Читайте багато - будете розумними, розвиненими, цікавими для друзів і співрозмовників.