Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

27 лютого район прощатиметься із загиблим у зоні АТО Джаданом Іваном Миколайовичем

   У п’ятницю, 27 лютого, у Саксаганському районі відбудеться прощання з 37-річним Джаданом Іваном Миколайовичем, механіком-радіотелефоністом першої радіостанції взводу зв'язку 40 батальону територіальної оборони військової частини ПП В 2603, який загинув у бою під м. Іловайськом, віддавши своє життя, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у зоні АТО. Церемонія прощання із загиблим відбудеться 27 лютого о 09.00 за адресою - вул. С.Перовської, буд. 2 кв. 13.

Іван Миколайович у 1994 році закінчив Криворізьку загальноосвітню школу № 74.  Після  чого вступив на навчання до Криворізького авіаційного коледжу цивільної авіації (спеціальність – технічне обслуговування та ремонт побутової техніки, відділення «Радіотехніка»), який закінчив з відзнакою.

   З 1997 по 1999 пройшов строкову службу в м. Старичі Львівської області, був зв'язківцем. Після повернення, більш ніж 12 років працював ковалем на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

   З метою вшанування пам’яті загиблого героя, 27 лютого у місті оголошено днем жалоби.

   Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Світла і вічна пам'ять про Івана Миколайовича назавжди залишиться у наших серцях.