Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Результати конкурсу на кращий ескізний проєкт меморіального комплексу на честь пам’яті загиблих саксаганців за незалежність України

З 20 вересня по 20 грудня 2023 року, згідно з розпорядженням голови Саксаганської районної у місті ради, проходив конкурс на кращий ескізний проєкт меморіального комплексу на честь пам’яті загиблих саксаганців за незалежність України.

За цей час до конкурсної комісії надійшло 12 абсолютно різних ескізних проєктів. Авторами були: Гур’єв Олег Михайлович,  Аранський Володимир Юрійович, Соколова Каріна Сергіївна, Бєлкун Артем Олександрович, Косяк Юлія Святославівна, Курінний Богдан Вікторович,  Ярема Олександр Богданович та Рудейчук Тарас Анатолійович.

На цьому тижні було проведено засідання відповідної конкурсної комісії щодо обрання переможця, однак визначити переможця одразу було дуже важко, тож, після тривалих обговорень, конкурсною комісією було прийнято рішення про оголошення ⅠⅠ туру конкурсу, до якого увійшли 2 переможця Ⅰ туру, за умови доопрацювання представлених робіт. Авторами цих проєктних ескізів стали Аранський Володимир Юрійович (м. Кривий Ріг) та Рудейчук Тарас Анатолійович (м. Львів).

Переможця ⅠⅠ туру конкурсу буде визначено у квітні 2024 року.