Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

У Кривому Розі відкривається Офіс Держекоінспекції України

За інформацією Державної екологічної інспекції України з 27 січня 2021 року у Кривому Розі за адресою вулиця Героїв АТО, 92 розпочне свою роботу Офіс Центрального апарату Держекоінспекції України, що спеціалізується на промисловому забрудненні.

Створення Офісу Держекоінспекції у Кривому Розі пов’язане з розмі-щенням головних промислових потужностей України саме у Дніпропетровській області. Зазначений офіс буде облаштований лабораторією з сучасною технікою для контролю якості атмосферного повітря та водних ресурсів.

Як зазначили у Державній екологічної інспекції України функціонування нового підрозділу дасть змогу посилити екологічний контроль за дотриманням природоохоронного законодавства у промисловому центрі країни за найбільшими промисловими об’єктами України і зосередиться на перевірках великих під-приємств країни.

Вже 28 січня голова Державної екологічної інспекції проведе прийом громадян в Офісі Центрального апарату Держекоінспекції у Кривому Розі. Зустріч буде проводитись з 14:00 до 17:00 за адресою: вулиця Героїв АТО, 92.

Запис на прийом - за телефоном: (044) 521-20-40.

Захід відбудеться з дотриманням всіх санітарно-протиепідемічних вимог, які діють під час карантину на території України.