Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги мешканців Саксаганського району!

Відповідно до наказу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» від 30 вересня 2016 року № 1259, облік працівників та пенсіонерів, які потребують поліпшення житлових умов, на підприємстві – ліквідовано.

Згідно з п. 31 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР, облікові справи громадян передаються до виконавчого комітету районної у місті ради із збереженням попереднього часу перебування на квартирному обліку та у списках осіб, які користуються правом першочергового одержання жилих приміщень у випадку ліквідації обліку за місцем роботи.

Враховуючи вищевикладене, працівники та пенсіонери ПАТ «Арселор-Міттал Кривий Ріг», які перебували на квартирному обліку за місцем роботи та отримали на руки свої облікові справи мають право звернутися до виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 118, тел. 64-31-55, з питання постановки на квартирний облік за місцем проживання зі збереженням часу перебування на квартирному обліку на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».