Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги користувачів стаціонарних джерел забруднення атмосферного повітря (у т. ч. котлів)

Вимогами чинного природоохоронного законодавства передбачено необхідність отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин для всіх суб’єктів господарювання незалежно від форми власності, які у своїй діяльності використовують (експлуатують) стаціонарні джерела  викидів забруднюючих речовин у атмосферне повітря. Останнє стосується і користувачів твердопаливних котлів, які використовуються для обігріву приміщень або будівель підприємців.

Міністерством екології та природних ресурсів України визначено Перелік установ, організацій та закладів, які здійснюють розробку документів, що обґрунтовують обсяги викидів для підприємств, установ, організацій та громадян-суб'єктів підприємницької діяльності. Рекомендуємо керівникам суб’єктів господарювання, які ще не отримали відповідний Дозвіл, ознайомитись з переліком та невідкладно оформити дозвільні документи перед початком експлуатації джерел викидів в районі.