Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Незабаром – місцеві вибори

На 25 жовтня 2020 року Верховною Радою України призначено проведення чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців,  звертаємось до кожного мешканця Саксаганського району з проханням уточнити свої персональні дані.

Особливо це стосується виборців:

- які під час останніх виборів виявили неточності власних персональних даних у списках виборців, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців;

- які досягли 18 річного віку, проте були відсутні у списках виборців;

- громадян, що повернулись з установ виконання покарань;

- громадян, які прибули з-за кордону та зняті з обліку в МЗС;

- колишніх військовослужбовців строкової служби.

Якщо Ви виявили факт не включення до бази даних Державного реєстру виборців, розбіжності у персональних даних або просто маєте бажання здійснити перевірку своїх персональних даних занесених до Реєстру; змінити або визначити виборчу адресу,  звертайтесь до відділу ведення Державного реєстру виборців виконкому Саксаганської районної у місті ради або це можна зробити через мережу «Інтернет» з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Нагадуємо, що при зверненні до відділу ведення Реєстру обов'язково мати при собі паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України.

Відділ працює з понеділка до п’ятниці за адресою: вул. Володимира Великого, 32, кімн. 201 з 8.30 до 17.00 (в період карантинних заходів з 8.00 до 16.30), перерва з 12.30 до 13.00.

Контактний номер телефону: 948-205.

З повагою

відділ ведення Державного реєстру виборців