Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про доступ до публічної інформації

26 липня о 14:00 в бібліотеці-філіалі №11 комунального закладу культури «Міська бібліотека для дорослих» КМР (пр-т Гагаріна, 27А) відбудеться зустріч громадськості з представником Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Дніпропетровській області Олександром Комлєвим.

Метою заходу є обговорення та роз’яснення Закону України «Про доступ до публічної інформації», який забезпечує прозорість та відкритість суб’єктів владних повноважень і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації.

На зустрічі будуть присутні юристи, фахівці з правових питань Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  та представники засобів масової інформаії.

Захід відбудеться в рамках діяльності інформаційно-правового центру «Правам людини – належну увагу» та розрахований на всі категорії громадян.