Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Спартакіада «Юність-2014» - районні змагання з воркауту

   З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, та з нагоди 40-ої річниці заснування Саксаганського району, 11  червня 2015року о 10.00 на спортивному майданчику КЗШ № 72 (вул. Мануйлова, 8а)  відбулися районні змагання з воркауту серед збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням в рамках між табірної спартакіади «Юність-2015». Для проведення районного спортивного заходу до суддівського складу було запрошено збірну команду Кривого Рогу з воркауту «Команда АРТ-Енерджі Стронг», яка перед початком змагань провела майстер-клас.

   В спортивному заході взяли участь 35 учасників з семи команд дитячих закладів освіти з денним перебуванням (КЗШ №№ 41, 72, КСШ № 74, КГ № 91, КНВК № 35). Захід розпочався з хвилини мовчання в пам'ять про загиблих в зоні АТО мирних мешканців та військовослужбовців. Учасники змагалися в двох командних вправах: віджимання на брусах та підтягуванні на перекладині. 

   За підсумками проведених змагань, перше загальнокомандне місце вибороли вихованці пришкільного табору КЗШ № 122 (тренер Стрибайло І. І.), друге місце дісталося дружній команді КСШ № 74 (тренер Безбожний А. Д.), третє місце посіла збірна команда КГ № 91 (тренер Майєр О. О.). Команди-призери та переможці районного спортивного заходу були нагороджені кубками та грамотами. За підтримки депутата Саксаганської районної у місті ради Польового В. В. нагороджені отримали медалі.

   Від депутата Саксаганської районної у місті ради Криворотнього І. І. та Зубенко О. С. ВО «Батьківщина» всі команди-учасниці змагань отримали солодкі призи у вигляді морозива.

   Літо – канікули! Вся увага дітям. Діти – це наше здорове майбутнє! В здоровому тілі – здоровий дух! А здорова нація – здорове й розвинене суспільство! Не забуваймо це!