Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Інформація про яскраву перемогу хореографічного колективу “РОСАВА” КПМНЗ “Криворізька міська школа мистецтв № 1”на обласному фестивалі народного танцю «Арканове коло» у м. Івано-Франківськ

   Українська земля багата своїми традиціями, піснями, танцями. Але найбільшим нашим скарбом є люди, які на ній проживають, зберігають ці традиції і захищають їх. У 2012 році в КПМНЗ «Криворізька міська школа мистецтв № 1» був заснований дитячий хореографічний колектив «РОСАВА» під керівництвом викладача - Олени Ігнатенко. За час свого існування хореографічний колектив  показав високий мистецький рівень на багатьох конкурсах та фестивалях.

   07. 06. 2015 року в м. Івано-Франківськ відбувся відкритий обласний фестиваль народного танцю «Арканове коло». Учасниками заходу стали близько півтори тисячі артистів з восьми областей України, а також наймолодша група колективу «РОСАВА». Відвідав фестиваль народний артист України,  художній керівник Національного академічного ансамблю танцю України ім. П. Вірського - Мирослав Вантух, який наголосив на актуальності проведення подібних мистецьких заходів. Виступ колективу отримав високу оцінку журі фестивалю та отримав диплом лауреата.

   З 12.06.2015 по 14.06.2015 середня група хореографічного колективу «РОСАВИ» здобула перемогу і І місце на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв "Юні таланти України" у місті Львові. Засновником фестивалю була ГО "Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга" під керівництвом заслуженого артиста естрадного мистецтва України  - Ігора Нетлюха. У фестивалі приймали участь колективи майже з усіх областей України.

   Вітаємо переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому, а сміливо йти до своєї омріяної мети!