Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День Цивільного захисту!

Цього тижня на базі Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 19 Криворізької міської ради Дніпропетровської області для посадових осіб з питань цивільного захисту закладів загальної середньої та позашкільної освіти було проведено районний показовий День цивільного захисту.

До участі у заході були запрошені представники рятувальної служби Криворізького району Криворізького міського управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області; представники відділу з питань НС, ЦЗ та мобілізаційної роботи виконкому Саксаганської районної у місті ради; представники центру тактичної медицини «КоЛеСо»; представники Криворізьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності (І категорії).

На Дні ЦЗ продемонструвала власний досвід роботи адміністрація КЗШ №19. Також, було проведене об’єктове тренування, в ході якого відпрацьовувалися практичні дії з особистої безпеки і захисту людей під час надзвичайних ситуацій в умовах особливого періоду з метою вироблення єдності поглядів на організацію проведення Днів ЦЗ.

Проведення таких заходів є дуже важливим, бо безпека життя понад усе!