Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено прибирання пам’ятки природного заповідного фонду в районі

Навесні починається наймасштабніше прибирання країни. Тож проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» стало традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища.

На території Саксаганського району розташовані три пам’ятки природного заповідного фонду, одна з яких геологічна пам’ятка природи місцевого значення «Сланцеві скелі», яка була створена з метою збереження природних комплексів виходу на денну поверхню аспідних сланців-порід середньої світи Криворізької серії докембрію та стародавніх гірничих розробок. Охороні зобов’язання щодо пам’ятки взяло на себе ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

У рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» працівниками шахтоуправління ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» було проведено прибирання та впорядкування території вказаної геологічної пам’ятки природи.

Дякуємо колективу підприємства, що долучитись до такої акції.