Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Краєзнавчі цікавинки «Асоціації з Федором Росомахою»

22 лютого 2020 року в бібліотеці-філіалі № 10 КЗК «Міська бібліотека для дорослих» КМР на бібліобаркеті «Краєзнавчі цікавинки «Асоціації з Федором Росомахою» зібралися всі, хто поважає творчість у всіх її проявах. Зустріч пройшла у форматі дружньої бесіди, а ведучими були Євгеній Пантело і Анна Бовдуй.

У контексті біографічно-мистецьких шляхів на творчій зустрічі чимало говорили не тільки про картини, а й провірші та мелодії, також звучали музичні твори та авторська поезія, присвячена кожному періоду життя, близьким людям, живопису.

На бібліотбаркет завітали відомі і прекрасні люди – Василь Пілка, Наталя Росомаха, Микола Олексієнко, Марія Подгорна, Олег Пономарьов, Світлана Захарова, Микола Руріч, Сергій Рубанський, Ганна Доморацька Олександр Степаненко, Юлія Шовкун, Микола Дерябін, Наталя і Сергій Вороніни, щоб підтримати друга і колегу, щоб сказати йому слова дружби, подарувати пісню.

В бібліотеці можна ознайомитись з графічними роботами майстра.