Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Мистецька мегаперемога

21 січня 2024 року зразковий хореографічний ансамбль «Юність» Палацу культури «Мистецький» (керівник колективу - Тетяна Вдовенко, хореограф – Юлія Чернявська) завоював перемогу та став чемпіоном України з сучасного та класичного танцю «Ukrainian qualifier on Dance World Cup finals 2024».

Колектив є одним з найяскравіших родзинок Саксаганського району, Кривого Рогу. Жодне свято не проходить без участі талановитих танцівників. Колектив – постійний переможець Всеукраїнських і міжнародних конкурсів і фестивалів. У 2023 році співпрацювали із Заслуженим артистом України Петром Чорним, виступали з ним на одній сцені.

Не дивлячись на успіх і досвід, колектив не стоїть на місці, а вдосконалює свою майстерність. Влітку у Празі відбудеться Чемпіонат Світу з хореографії. Це найбільша у світі міжнародна танцювальна подія для дітей і молоді. Учасники Чемпіонату - танцівники з усіх континентів світу. Понад 20 тисяч танцівників із 62 країн змагатимуться за звання «Чемпіон Світу з хореографії-2024».

Зразковий хореографічний ансамбль «Юність» представлятиме Україну. Ми ще раз вітаємо артистів, керівників, батьків із таким почесним званням і бажаємо перемоги на Чемпіонаті Світу! Ви на неї заслуговуєте!!!